Nati Meir se retrage din cursa prezidenţială

0
34

Nati Meir, candidat pentru un mandat de şef al statului la alegerile din noiembrie, a anunţat, joi, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că se retrage din cursa prezidenţială.
“Am luat această decizie ca semn de protest faţă de ce se întâmplă în politica românească. Eu iubesc România şi doresc să fac ceva pentru ţara aceasta, dar ce s-a întâmplat zilele acestea cu politicienii români m-a convins că totul în politica românească este pentru ‘ciolan’ şi sper ca în 22 noiembrie să vină observatori pentru a evita fraudarea alegerilor”, susţine Nati Meir, în comunicatul de presă.
El precizează că nu va dispărea din politica românească, ci că va candida în locul liberalului Bogdan Olteanu, numit vicepreşedinte al BNR, care a fost ales în circumscripţia din sectorul 1 al Capitalei.
“Deşi nu am reuşit să fac tot ce mi-am propus pentru poporul român, în plan politic, sper că, prin acţiunile mele, am adus zâmbetul pe feţele românilor şi, dacă am ofensat pe cineva prin originalitatea mea, îmi cer scuze”, spune Nati Meir în finalul comunicatului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here