„PSD nu ştie să piardă”

0
7

Contestarea alegerilor prezidenţiale la Curtea Constituţională de către PSD atrage după sine amânarea procedurii de validare cu până la o săptămână. „Acest joc de imagine al PSD pentru a-şi spăla imaginea după pierderea alegerilor ne arată trendul anti-România al PSD” declară Traian Igaş, liderul senatorilor democrat-liberali.
    Decenţa politică ne cere să respectăm voinţa pe care românii au avut-o  şi care a fost confirmată oficial prin rezultatul scrutinului din 6 decembrie. „PSD nu face decât să se compromită în condiţiile în care această contestare ar fi trebuit să vină din partea tuturor partidelor care l-au susţinut pe candidatul perdant Mircea Geoană” adaugă Traian Igaş. În toate birourile secţiilor de votare au fost în majoritate  supravegheate de coaliţia formată din PSD, PNL, UDMR, PRM şi PNG şi este penibil să conteşti exact pe cei care ţi-au fost aliaţi şi care au semnat procesele verbale în toate birourile secţiilor de votare. „În fiecare secţie de votare Partidul Democrat Liberal avea un singur reprezentant, ceilalţi aveau 5, în aceste condiţii nu poate sa spună cineva că PDL a influenţat cu ceva” subliniază senatorul democrat-liberal.
    Concluzionând, Partidul Social Democrat este un partid care nu ştie să piardă iar prin acţiunea înaintată la CCR nu face altceva decât să prelungească criza politică şi economică, optând pentru o cale anti-România.
    
    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here