Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi: Numirea lui “Tudy” în funcţia de viceprimar al Capitalei este o ruşine şi o umilinţă pentru bucureşteni

0
16

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că prin numirea lui „Tudy” în funcţia de viceprimar al Capitalei, bucureştenii au fost umiliţi de către Călin Popescu Tăriceanu şi PSD, cei care au susţinut şi votat această propunere ruşinoasă. De asemenea, el i-a cerut lui Tăriceanu să îl retragă de urgenţă din această poziţie publică.

 „Numirea lui Tudor Ionescu, alias Tudy, cunoscut pentru viaţa sa mondenă activă şi scandaluri sexuale, în funcţia de viceprimar al Bucureştiului este o ruşine pentru Capitala României. Un personaj care şi-a asumat apariţii pornografice mondene nu poate păstori muzeele sau parcurile bucureştene. Ar fi amuzant dacă, de exemplu, Tăriceanu l-ar fi numit pe Tudy în funcţia de vicepreşedinte al partidului pe care îl conduce, dar Primăria Capitalei nu este proprietatea privată a ALDE. Nu ştiu cum Tăriceanu a putut susţine o asemenea numire şi împreună cu PSD, i-a umilit pe bucureşteni, obligându-i să accepte un lider devenit ridicol în căutarea plăcerilor solitare”. 

Ovidiu Raeţchi a adăugat că tipul de transparenţă practicat de “Tudy” în spaţiul public nu are nicio legătură cu calităţile necesare pentru postul de viceprimar al Capitalei:

 “Sunt convins că ALDE are criterii mai înalte de promovare decât expunerea zvăpăiată a propriei nudităţi. De aceea, îl solicit lui Tăriceanu să revină asupra deciziei luate şi să îl retragă pe acesta din funcţia de viceprimar al Capitalei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here