Furt din magazine

0
32

În acest sfârșit de săptămână   la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în zona unor  magazine  din municipiul Arad, fiind sesizat faptul că, două persoane au sustras mai multe bunuri de vestimentație și încălțăminte.

La locul intervenției, jandarmii  i-au identificat pe suspecți în persoana lui Alexandru S., de  26 ani  și Raul C.R., de 16 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Arad. După verificările efectuate, a rezultat că aceștia au fost observați în timp ce sustrăgeau, de pe rafturi, mai multe obiecte de vestimentație și încălțăminte  pe care le-au ascuns într-o geantă căptușită cu folie de aluminiu, special confecționată pentru a trece de sistemul de avertizare sonoră. Persoanele în cauză  a fost oprite, la ieșirea din magazine, de către personalul de pază, care a solicitat intervenția echipajului de jandarmi.

În aceste cazuri, au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, persoanele depistate fiind susceptibile de sâvârşirea infracţiunii de “furt”.

Prejudiciul creat, în valoare de 986 lei, a fost recuperat.    

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here