Peste 4.600 fire țigarete netimbrate depistate de polițiști

0
12

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune cu efective mărite, pe linia prevenirii și combaterii actelor de comerț ilicit.

În urma activităților desfășurate, la data de 13 august a.c., polițiștii au depistat două femei, care ofereau spre comercializare țigarete netimbrate.

Astfel, a fost depistată în flagrant, pe strada Pictor Ștefan Luchian din municipiu, o femeie de 32 de ani, din Arad, care deținea și oferea spre comercializare dintr-un autoturism, 980 de fire țigarete de diferite mărci, fără marcaj fiscal corespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. În aceeași locație, împreună cu o altă femeie de 35 de ani, aceasta ar fi oferit spre comercializare alte 3.700 fire țigarete netimbrate corespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

          Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea confiscării, cele două femei fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here