Liceul Teoretic Pâncota – la a treia întâlnire de proiect ERASMUS+ – Turcia (25-29 Septembrie)

0
54

Liceul Teoretic Pâncota a participat, în luna septembrie, la a treia întâlnire de proiect ERASMUS cu titlul: Early support of students potentially unemployed after completing school education în Istabul, Turcia. Și această întâlnire a fost realizată cu suport financiar al Comisiei Europene prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP).

Celor trei cadre didactice din şcoala arădeană li s-au alăturat profesori din şcolile partenere din Italia (Palermo și Florența), Finlanda, Polonia, Germania, precum şi profesorii şi elevii şcolii gazdă.

Scopul reuniunii a fost acela de a discuta despre modul/felul în care se vor desfășura activitățile pe parcursul anului școlar 2017-2018, de a împărtăşi experienţa fiecărei țări cu privire la activitățile realizate în anii anteriori, şi de a stabili felul în care aceste activități vor impacta atât mediul școlar, cât și comunitatea locală, chiar și după încheierea proiectului. S-a stabilit, de asemenea, de comun acord, contribuţia la activităţi a fiecărei ţări partenere, precum şi responsabilitățile aferente. Programul reuniunii a fost foarte încărcat, gazdele reuşind să îmbine foarte bine activităţile din cadrul proiectului (care s-au desfăşurat în şcoală), cu alte activităţi care au vizat o mai buna cunoaştere a regiunii, a tradiţiilor şi obiceiurilor locale.

Echipa de proiect de la Liceul Teoretic Pâncota a fost reprezentată prin participarea a trei cadre didactice: prof. Manuela Guiu (coordonatorul proiectului), prof. Livana Pufulete și prof. Mihaela Ieudean.

prof. Manuela Guiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here