Slujire Arhierească în Parohia Bonțești

0
81

În duminica I după Rusalii (a Tuturor Sfinților), credincioșii Parohiei Ortodoxe Bonțești, Protopopiatul Sebiș, au avut bucuria de-al avea în mijlocul lor pe Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului. Cu această ocazie Ierarhul a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica cu hramul ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi și în prezenţa a numeroşi credincioşi, copii, tineri și vârstnici. Din sobor au făcut parte: Pr. Paroh George-Darius Pasc, Pr. George-Florin Culda din Parohia Vasile Goldiș, Pr. Lucian-Bogdan Coșeri din Parohia Cuied, Pr. Teodor Zbârcea din Parohia Mădrigești, Arhid. Mircea Proteasa și Arhid. Gheorghe Lehaci.
Preasfinția Sa a rostit un cuvânt de învățătură despre importanța cinstirii tuturor sfinților, știuți și neștiuți. Totodată, Preasfințitul Emilian a spus că este important să avem sfinți ocrotitori, să purtăm nume de sfinți și pe cât posibil să căutăm să le urmăm exemplul, fiind la rândul nostru, exemple în societate pentru semenii noștri.
La finalul Sfintei Liturghii Pr. Paroh George-Darius Pasc, a mulțumit Preasfinţiei Sale pentru dragostea părintească și împreună-slujirea Sfintei Liturghii, precum și credincioșilor prezenți pentru participare și împreuna-rugare.
Pr. George-Darius Pasc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here